Lopo terracotta Tampilan Luar Panels Pabrik Lopo Corporation - Produsèn profesional paling terracotta Products in Asia., marketing lan layanan sistem wall langsir njaba - Terracotta Luar Panel, Terracotta Louver, Terracotta Wall Tiles etc.
LOPO Terracotta Facade Panels Factory
Professional, Fokus, Quality, Inovasi Lopo wis nganut luwih saka 10 pengalaman taun 'nggawe produk terracotta. Saben indeks kinerja Produk terracotta Lopo meets lan ngluwihi Eropah standar.
Professional, Focused, Quality, Innovation
Garis Produksi khusus - 80,000 alun-meter mbukak stockyard
- 150,000 kapasitas panyimpenan ton gudang njero ruangan kanggo semi-produk
- Mesin Molding saka BONGIOUNNI Italia
- 80 meters karo limang lapisan pangatusan
- 260 meters roller kiln karo 428 Unit diperlokaké
- Nglereni otomatis lan peralatan pinggiran mecah
Specialized Production Lines
Proyèk karo Lopo terracotta Products - Shingu Universitas Korea
- Huaguang Company Keramik ing Zibo
- Vanke Sales Center in Beijing
- Gedung pamaréntah ing Yunnan
- Hongkong Baptist Universitas
- Korean Obelisk Bangunan Komersil
......
Projects with Lopo Terracotta Products