• LOPO Terracotta Rainscreeen Panel Pabrik
    LOPO Terracotta Rainscreeen Panel Pabrik LOPO Corporation - Produsèn paling gedhé ing Bangunan Terracotta Products ing Asia., Pamasaran lan layanan sistem kluwarga njaba tembok - Terracotta Rainscreen Panels, Terracotta Wall Tiles etc.
  • Profesional, Fokus, Kualitas, Inovasi
    Profesional, Fokus, Kualitas, Inovasi LOPO wis adhedhasar pengalaman luwih saka 10 taun kanggo nggawe produk terracotta. Saben indhuk kinerja LOPO terracotta rainscreen Panel meets lan ngluwihi standar Eropah.
  • Garis Produksi Khusus
    Garis Produksi Khusus - 80,000 meter persegi mbukak stockyard
    - 150,000 kapasitas penyimpanan ton saka njero ruangan kanggo prodhuk semi
    - Mesin cetak saka basa Italia BONGIOUNNI
    - 80 meter kanthi limang lapis pangatusan
    - 260 meter roller kiln karo 428 diperlokaké unit
    - Geser otomatis lan pinggir peralatan
  • Proyek Lopo Terracotta Products
    Proyek Lopo Terracotta Products - Universitas Shingu ing Korea
    - Huaguang Ceramic Company ing Zibo
    - Pusat Penjualan Vanke ing Beijing
    - Gedung Perkantoran di Yunnan
    - Hongkong Baptist University
    - Gedung Komersial Korea Obelisk
    ......
KONTAK US SAIKI

Kita bungah yen sampeyan preferred kanggo hubungi kita. Mangga isi formulir cetha lan salah siji anggota tim sing ramah bakal ngontak sampeyan.





X
KONTAK US